HoodLamb, begin jaren '90 opgericht als een simpele wens. Je warm, comfortabel en beschermd voelen na een enerverende dag surfen op het water.  Er is veel gebeurd sindsdien.

Alhoewel het HoodLamb-team klein gebleven is, de wens is gegroeid...de kleding, varieerend van outdoor-wear tot zachte breisels, is gemaakt van hennep en andere duurzame materialen. Ze zijn zo ontworpen en gemaakt dat de pasvorm goed is, ze een lange levensduur hebben en hand in hand kunnen bestaan met de natuur om ons heen.

Met als hoofdlocatie Amsterdam, is HoodLamb uitgegroeid tot een merk dat staat voor stijl zonder compromis. Aan de grondslag van de HoodLamb ligt het gebruik- en de promotie van hennep. Niet de variant die je rookt....maar de variant die als een van de meest milieuvriendelijke materialen ter wereld te boek staat. En het sterkst. Het voegt voedingsstoffen aan de bodem toe en behoeft absoluut geen pesticieden of kunstmest om te groeien.

Als extra mooie toevoeging aan al deze super -milieuvriendelijke- kwaliteiten, is hennep een bijzonder fijn materiaal om te dragen. Kleding van hennep zorgt dat je warm blijft als je het nodig hebt en houdt je koel als je het warm hebt.

Dit past helemaal binnen de HoodLamb droom...wil je meer weten? Probeer en ervaar de HoodLamb collectie, je wilt nooit meer anders!

 >> Bezoek de winkel van De Groene Knoop en pas je favoriete jas of bestel online als je al precies weet welke jas de jouwe is!