Fairtrade Accessoires

Fair trade mode accessoires

Duurzame biologische schoenen, sokken, riemen, sieraden, horloges en meer. Bij De Groene Knoop vind je een uitgebreide collectie aan mooie duurzame fair trade mode accessoires. De milieubewuste vrouw of man draagt niet alleen eerlijke kleding, maar kiest ook bewust voor mooie duurzame fair trade accessoires die zijn of haar duurzame garderobe compleet maken.

Duurzame sjaals en sieraden

Van top tot teen duurzaam gekleed. Draag heerlijke warme fair trade sjaals, mutsen en poncho’s van fair trade wol. Of maak je duurzame outfit af met duurzame sjaals met een hippe print gemaakt van bamboe. Kies voor prachtige handgemaakte fair trade sieraden voor jezelf of als cadeau. Voel je verbonden met het verhaal achter de unieke duurzame sieraden die je draagt. Onze fair trade mode accessoires collectie bestaat niet alleen fair trade armbandjes en oorbellen, maar ook uit handgemaakte duurzame horloges gemaakt van hout.

Duurzame sokken, schoenen en riemen

Duurzame ecologische sokken, riemen en schoenen kunnen ook niet missen in jouw duurzame garderobe. Maak je outfit compleet met eco leren riemen of unieke handgemaakte riemen van wol gemaakt in Peru. Loop op de zeer comfortabele schoenen van El Naturalista geïnspireerd op de natuur en gemaakt van eco leer. Voeg warmte en comfort aan je outfit toe met de biologische sokken van Braintree in vrolijke prints en gemaakt van bamboe en bio-katoen.

Fair trade cadeaus

Wil je jouw duurzame gedachtegoed doorgeven aan anderen? Geef dan een duurzaam eerlijk cadeau aan iemand anders. Uiteraard prachtig ingepakt met eco-vriendelijk pakpapier. Zo draag je stap voor stap bij aan een mooiere wereld.