Accessoires : Öko Uhr

Es stehen keine Artikel entsprechend der Auswahl bereit.

Houten duurzame horloges

Mooie en duurzame houten horloges van het merk Mistura koop je online bij de De Groene Knoop. Misture is een milieuvriendelijk duurzaam horlogemerk met opvallende ontwerpen. Elke horloge collectie van Mistura is weer uniek, omdat de ontwerpen voortdurend veranderen. Er zijn zowel dames als heren horloges in de Mistura collectie.

Mistura horloges

De houten horloges zijn met de hand vervaardigd en gemaakt van duurzame materialen. De horloges hebben een unieke en vaak exotische uitstraling. De kast bestaat uit duurzaam hout uit Zuid-Amerika, de band is van 100% leder en de wijzerplaat van natuurlijke materialen zoals bijvoorbeeld gerecycled kunststof. De bomen worden speciaal voor de horloges met veel zorg geselecteerd. Het productieproces van één houten horloges duurt gemiddeld 85 uur. De horloges zijn door Colombiaanse designers met veel respect voor de natuur ontworpen. De horloges zijn in verschillende breedtes, kleuren en motieven beschikbaar. Je krijgt 5 jaar garantie op de horloges.

Dragen van duurzame horloges

Elke duurzame horloge is met liefde en veel vakmanschap gemaakt. Naast dat u verantwoorde kleding koopt, maakt u ook een fashion statement met de opvallende mooie ecologische horloges. Duurzame horloges zijn perfect voor trendsetters, omdat het concept houten horloges nog weinig bekend is onder de consumenten.