Männer

Duurzame eerlijke herenkleding

Duurzame en eerlijke mooie kleding voor mannen vind je bij De Groene Knoop. De milieubewuste man zorgt voor een duurzame garderobe. Duurzame mannenmode is tegenwoord betaalbaar, toegankelijk en volgens de laatste mannentrends. Onze eerlijke kleding voor mannen is eco-vriendelijk en fairtrade, dus zowel mensvriendelijk als milieuvriendelijk. De duurzame mannenkleding is onder andere gemaakt van biologisch katoen, hennep, soja of tencel.

Duurzame merken voor mannen

Wij zijn telkens op zoek naar de mooiste duurzame mode merken voor de eigentijdse en zelfbewuste man. Trendy duurzame merken in onze mannencollectie zijn Armedangels, Komodo, LangerChen en Wunderwerk. Onze herencollectie bestaat uit duurzame en eerlijke eco jeans, broeken, vesten, jassen, shirts, truien, hemden en diverse duurzame accessoires zoals de duurzame sokken en boxershorts. Allemaal eerlijke kleding van hoge kwaliteit.

Korting op duurzame mannenmode

Bekijk ook onze sale met kortingen tot wel 50% op mooie eerlijke mannenkleding. In de sale vind je heerlijk warme parka's voor de wintermaanden en leuke fairtrade t-shirts.