Duurzame sokken & beenmode

Duurzame sokken

Duurzaam gekleed gaan doe je van top tot teen. En daarom kunnen duurzame biologische sokken niet missen in je duurzame kleding garderobe. Onze duurzame biologische sokken zijn naast goed voor het milieu, ook warm, zacht en vriendelijk voor je huid.

Comfortabel duurzame sokken dragen

Duurzame sokken worden veelal gemaakt van bamboe en bamboe heeft een hoog antibacteriele werking, waardoor duurzame sokken zweten tegengaan. Bamboe absorbeert een stuk beter dan katoen. Als je duurzame sokken draagt zul je dus langer frisse voeten hebben. Daarnaast zijn duurzame sokken van bamboe ook nog eens heerlijk zacht. Doordat bamboe van nature licht elastisch is, zitten de duurzame biologische sokken goed aansluitend om je voet. Geen irritaties om afzakkende sokken dus!

Duurzame sokken voor het milieu

Naast dat duurzame biologische sokken gewoon heel prettig zijn om te dragen, zijn ze ook heel milieuvriendelijk. Door de goede eigenschappen van bamboe, is er geen synthetisch of ander milieuonvriendelijk materiaal nodig in de sokken. Bamboe groeit erg snel en kan groeien op de meest arme grond. Er dus weinig water nodig of andere bestrijdingsmiddelen. 

Collectie duurzame sokken

Onze collectie van duurzame biologische sokken voor dames en heren is ontzettend hip en kleurrijk. De sokken van het merk Braintree hebben leuke verassende motieven. Naast een cadeau voor jezelf, ook erg leuk om cadeau te geven in de mooie geschenkbox voor de duurzame sokken van Braintree. Duurzame maillots en duurzame panty’s vind je ook in onze duurzame collectie. De panty’s zijn gemaakt van recycled materiaal van het merk Swedish Stockings. We geven vaak leuke kortingen op onze sokken collectie, dus blijf op de hoogte en schrijf je in op de nieuwsbrief!