De Groene Knoop: duurzame kledingwinkel

De Groene Knoop is een duurzame kledingwinkel in Eys, Zuid Limburg met trendy biologische mode. Grachtstraat nr. 1 is een prachtige locatie om nog meer mensen op een prettige manier kennis te laten maken met onze eco-vriendelijke collectie. In een sfeervolle en ongedwongen ambiance is het mogelijk de volledige collectie te bekijken, te ervaren en te passen. 

Welkom bij De Groene Knoop 2.0- Green Lifestyle Store Welkom bij De Groene Knoop 2.0- Green Lifestyle Store Welkom bij De Groene Knoop - winkel impressie Welkom bij De Groene Knoop - winkel impressie

(extra) persoonlijke aandacht? Boek een privé-afspraak!

De winkel in Eys is 4 dagen per week geopend, van woensdag t/m zaterdag van 11 tot 17u. Uiteraard doen wij ten alle tijden onze uiterste je persoonlijke aandacht te geven als je onze winkel bezoekt en voorzien we je graag van advies en informatie wanneer wenselijk en mogelijk. Mochten onze openingstijden echter niet goed passen in je agenda, je wenst extra persoonlijke aandacht en -advies of wilt een exclusieve ochtend-/middag-/avondsessie voor vriendinnen of moeder/(schoon)dochter, boek dan een privé-afspraak [zondr aankoopverplichtinng]..  

Vanaf dit seizoen bieden we je de mogelijkheid om de winkel buiten onze reguliere openingstijden te bezoeken en kun je een persoonlijke shop-date plannen!

Via het Contactformulier kun je je wensen en voorkeuren kenbaar maken, waarna wij contact met je opnemen om een afspraak te maken. Geef hierbij aan wanneer je de winkel zou willen/kunnen bezoeken en hoeveel personen aanwezig zijn.  

 We begroeten je graag persoonlijk onder het genot van feestelijk (biologisch) drankje!

 

De voordelen van een winkel, het gemak van een webwinkel

Heb je via de webwinkel je oog laten vallen op een artikel uit een ander seizoen, vraag ons er gerust naar. Alle artikelen getoond op deze site zijn beschikbaar in de winkel. Tevens is het mogelijk om je bestelling via de webwinkel te plaatsen en af te halen in de winkel.