Fair Trade Sieraden

Fair Trade sieraden

Fair Trade handgemaakte sieraden zijn een mooi cadeau voor jezelf en voor anderen. De prachtige sieraden die Fair Trade worden ingekocht, zorgen ervoor dat ook werkers in ontwikkelingslanden een mooi leven kunnen opbouwen. Iedereen verdient het om eerlijk te verdienen aan zijn werk. Deze eerlijke handel stimuleert de duurzame ontwikkeling in de internationale handel. Fair Trade sieraden kunnen dan ook niet missen in jouw duurzame mode garderobe.

Handgemaakte Fair Trade sieraden

Fair Trade sieraden zijn uniek en handgemaakt. Er worden natuurlijke materialen gebruikt. Achter de prachtige handgemaakte Fair Trade sieraden zitten bijzondere verhalen. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, hoeven Fair Trade sieraden niet duur te zijn. Fair Trade sieraden zijn betaalbaar en daarom toegankelijk voor een grote groep mensen. Door het delen van de mooie achtergrondverhalen helpt de verkoop van Fair Trade sieraden om meer mensen bewust te maken van het belang van eerlijke handel. Vertel het verhaal door van de Fair Trade sieraden die jij draagt!

Collectie Fair Trade sieraden

Bij De Groene Knoop vind je onder andere de Fair trade sieraden van de merken A Beautiful Story, People Tree, Bejoyce en Deero. A Beautiful Story is een bekend Nederlands Fair Trade sieraden merk. A Beautiful Story werkt samen met lokale producenten in onder andere Nepal en India. Elk sieraad heeft zijn eigen verhaal zoals bij de Jacky Gold armband die symbool staat voor geluk, intuïtie, bescherming en het aantrekken van succes. People Tree is een merk dat ver vooruit loopt in de duurzame mode branche en heeft, naast een grote collectie eerlijke kleding, ook prachtige fair trade sieraden voor een mooie prijs. Het duurzame merk Deero heeft zich volledig gericht op eco leer en de handgemaakte eco leren armbandjes van Deero vind je in onze collectie. De sieraden van Bejoyce zijn speciaal voor De Groene Knoop vervaardigd uit Fair trade zilver. Daarom een echt uniek cadeau!