Bestel eenvoudig online!
GRATIS verzending vanaf > €75,-
Binnen 1-2 werkdagen verstuurd
Bezoek ook onze mooie winkel in Mechelen (z-L)

Over ons

Hi, mijn naam is Astrid Deckers, initiatiefnemer & drijvende kracht achter De Groene Knoop. Via de webshop én winkel deel ik inmiddels al heel wat jaren met veel plezier mijn passie voor duurzame mode en een groene levensstijl met je.  

Overtuigd van de noodzakelijkheid én de kracht van eco-vriendelijke producten, is 'eerlijke' kleding voor mij een logische keuze. Van de herkomst van voedsel; vlees en groenten is bijna een ieder zich tegenwoordig bewust. De herkomst van- en het verhaal achter onze kleding, is echter soms nog minder bekend.

Aan déze bewustwording lever ik graag een bijdrage. Na een intensieve periode van research en voorbereiding heb ik in 2010, ingegeven door passie, plezier en overtuiging, de virtuele deuren van degroeneknoop.nl geopend. Hierop volgde in augustus 2011, de opening van de 'stenen' winkel in Eys, Zuid Limburg. Vanaf medio augustus verhuizen wij naar een nieuwe locatie en vind je onze winkel even verderop, in het evenzo mooie kerkdorp Mechelen, midden in het Heuvelland. Hier breiden wij ons duurzame concept uit met (h)eerlijke koffie, thee en (vegan) taartjes.

De Groene Knoop is uiteindelijk het resultaat van mijn persoonlijke interesse in een eerlijke, biologische & duurzame levensstijl en eigenlijk stiekem een 'uit de hand gelopen' zoektocht naar duurzame mode. Nu bijna acht jaar later, mogen we iedere dag in Eys weer nieuwe klanten verwelkomen, ieder met zijn eigen verhaal. De één heel bewust en uit duurzame overtuiging, de volgende per toeval en uit nieuwsgierigheid en steeds vaker ook met een specifieke allergie en/of overgevoeligheid. Zo is elke dag anders en enerverend en ik ben nog iedere dag blij dat ik destijds 'de knoop' heb doorgehakt en dankbaar voor het kleine steentje dat ik mag bijdragen. 

Heb je nog vragen, of wil je iets met me delen, mail me gerust!

"Groene" groet,
Astrid

De Groene Knoop - Green Lifestyle Store & owner

} }
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Bestel eenvoudig online!
GRATIS verzending vanaf > €75,-
Binnen 1-2 werkdagen verstuurd
Bezoek ook onze mooie winkel in Mechelen (z-L)