Bestel eenvoudig online!
GRATIS verzending vanaf > €75,-
Eenvoudig ruilen & retourneren
Bezoek ook onze sfeervolle winkel in Mechelen!

Green Lifestyle Store

Welkom bij De Groene Knoop!

De Groene Knoop is een Green Lifestyle Store gevestigd in het Zuid Limburgse Heuvelland met 100% Fair Fashion & More. Na 10 fijne jaren in Eys, zijn wij in de zomer van '21 verhuist naar een nieuwe mooie en passende plek in Mechelen.

Gelegen aan Hoofdstraat 61A, midden in het dorp, is dit een mooie en verrassende locatie om nog meer mensen op een prettige manier kennis te laten maken met onze eco-vriendelijke collectie. In een sfeervolle en ongedwongen ambiance is het mogelijk de volledige collectie te bekijken, te ervaren en te passen. 

(extra) persoonlijke aandacht? Boek een privé-afspraak!

De winkel in Mechelen is geopend van woensdag t/m zaterdag van 10 tot 17u. Uiteraard doen wij ten alle tijden onze uiterste best je persoonlijke aandacht te geven als je onze winkel bezoekt en voorzien we je graag van advies en informatie wanneer wenselijk en mogelijk.

Check ook onze openingstijden voor de extra open zondagen!

Mochten onze openingstijden echter niet goed passen in je agenda, je wenst extra persoonlijke aandacht en -advies of wilt een exclusieve ochtend-/middag-/avondsessie voor vriendinnen of moeder/(schoon)dochter, boek dan een privé-afspraak [zonder aankoopverplichting] en bezoek ons voor een gezellige persoonlijke shop-date!

Maak je wensen en voorkeuren kenbaar maken via e-mail en wij nemen contact met je op om een afspraak te maken. Geef hierbij aan wanneer je de winkel zou willen/kunnen bezoeken en hoeveel personen aanwezig zijn.  

We begroeten je graag persoonlijk en geheel vrijblijvend!

 
De voordelen van een winkel, het gemak van een webwinkel

Heb je via de webwinkel je oog laten vallen op een artikel uit een ander seizoen, vraag ons er gerust naar. Alle artikelen getoond op deze site zijn beschikbaar in de winkel. Tevens is het mogelijk om je bestelling via de webwinkel te plaatsen en af te halen in de winkel. 

Heel graag tot binnenkort in Mechelen!

} }
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Bestel eenvoudig online!
GRATIS verzending vanaf > €75,-
Eenvoudig ruilen & retourneren
Bezoek ook onze sfeervolle winkel in Mechelen!