Bestel eenvoudig online!
GRATIS verzending vanaf > €75,-
Eenvoudig ruilen & retourneren
Bezoek ook onze sfeervolle winkel in Mechelen!

Betaalmethoden

Wanneer je een bestelling bij DEGROENEKNOOP.NL plaatst, kun je je aankoop voldoen via verschillende betaalmethoden, we zetten ze hier graag even voor je op een rij en nemen ze daarna even kort door:

  • iDEAL 
  • PayPal 
  • Visa
  • Mastercard
  • BankContact/ Mister Cash
  • SOfort Banking
  • Giropay
  • Maestro
  • Betalen na Ontvangt

 

PRIVACY NOTE!:

De Groene Knoop heeft géén inzicht in jouw bank- en creditcard gegevens en alle transacties worden gecodeerd en versleuteld over het internet verstuurd. Multisafepay en Paypal maken hiervoor gebruik van zeer geavanceerde encryptie technologieën zodat je privacy voor 100% gewaarborgd is. 

 

Eigenschappen betaalmethoden:

 

1. iDEAL > gratis - bruikbaar door Nederlandse rekeninghouders

Met iDEAL kunt je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan je internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent. Kies je voor iDEAL dan wordt je doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van Multisafepay om je online betaling direct te kunnen voldoen.

 

2. PayPal >  doorberekende betaalkosten bedragen 2% van het aankoopbedrag

Bij DEGROENEKNOOP.NL kun je snel en veilig betalen met PayPal. Dit is een online betaalservice waarmee je eenvoudig artikelen bij online winkels kunt betalen, zowel in binnen- als buitenland. Het is een veilige manier om te betalen en je hoeft hiervoor je financiële gegevens niet door te geven aan De Groene Knoop. Paypal is met meer dan 71 miljoen gebruikers de wereldwijde marktleider op het gebied van on-line betalen. Paypal biedt elke consument de mogelijkheid tot het snel en eenvoudig openen van een gratis account. Dankzij de beste technologieën en hoge veiligheidsstandaarden houdt Paypal al je gegevens veilig en privé. Als Paypal gebruiker heb je de mogelijkheid om een bedrag naar eigen inzicht over te maken op je eigen Paypal account. Dit bedrag schrijf je over van je bank- of girorekening naar je Paypal account. Dit geeft je dan de mogelijkheid om vanaf deze account een betaling te doen aan ons of één van de vele andere Paypal partners wereldwijd. Ook kun je eenvoudig en gratis lid worden van PayPal. Je kunt trouwens ook met je creditcard betalen zonder je te registreren bij PayPal.

Hoe werkt PayPal?

Bij je aanmelding bij PayPal kun je de gegevens van je bankrekening of creditcard registreren. 

Je bankrekening of creditcard wordt aan je PayPal-rekening gekoppeld. Je hoeft deze gegevens daarna nooit meer in te voeren bij het verrichten van een betaling. Nadat je een betaling goedkeurt, schrijft PayPal het bedrag automatisch af van je rekeningsaldo of je creditcard. Deze service is geheel gratis voor jou als gebruiker en je hebt te allen tijden de mogelijkheid om indien gewenst je geld snel en eenvoudig weer terug te storten op je eigen bankrekening.

 

3. Visa/Mastercard >  doorberekende betaalkosten bedragen 2% van het aankoopbedrag

Wanneer je kiest voor betaling met een CreditCard (Visa of Mastercard) wordt je doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van Multisafepay. Hier kun je je creditkaartnummer, veiligheidscode en vervaldatum ingeven. Binnen enkele muisklikken is je bestelling afgerond. Creditcard gegevens zijn dus niet inzichtelijk voor De Groene Knoop en je laat ook geen gegevens achter op onze website.

Over de veiligheid van betalingen via CreditCard

Sinds 2010 maakt Visa gebruik van 3-D Secure technologie. Onder de naam 'Verified bij Visa' heeft Visa haar 3-D Secure programma geïntroduceerd. Dit programma maakt het betalen op internet een stuk veiliger. Alle betalingen, die via Visa verlopen met gebruik van 3-D Secure zijn gegarandeerd via Visa. 

Wat is 3-D Secure?

3-D Secure vormt een extra stap bij het plaatsen van een bestelling die is bedoeld voor onze veiligheid en die van onze klanten. Jij wordt beschermd tegen misbruik van je creditcardnummer omdat vóór de betaling eerst de identiteit van de kaarthouder wordt gecontroleerd. De controle vindt plaats tussen de uitgever van de creditcard en de creditcardhouder. Afhankelijk van de bank kan het een wachtwoord zijn, een pincode of een ‘one time pass’ code. Deze code wordt direct door de bank gecontroleerd. Bij twijfel, zal Multisafepay nooit de betaling goedkeuren en zullen wij verdere informatie van jou nodig hebben en contact met jou opnemen, dit alles i.v.m. jou en onze veiligheid. 

 

4. Bankcontact > gratis - bruikbaar door Belgische rekeninghouders

Bancontact (voorheen Bancontact/MrCash) is uitgegroeid tot de favoriete betaalmethode van Belgische consumenten.

Alle Belgische klanten van de deelnemende banken die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Bancontact/Mister Cash. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent. Kies je voor Bankcontact / Mister Cash dan wordt je doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van Multisafepay om je online betaling direct te kunnen voldoen.

 

5. SOfort Banking > gratis - bestemd voor Europese rekeninghouders

SOFORT Banking  is één van de snelst groeiende betaalmethoden in Europa en wordt inmiddels al in 11 Europese landen geaccepteerd. Consumenten betalen eenvoudig in de eigen vertrouwde bankomgeving.

 

6. Giropay > gratis - bruikbaar voor Duitse rekeninghouders

Giropay is snel uitgegroeid tot de meest geaccepteerde online betaalmethode van Duitsland en is beschikbaar voor alle consumenten met online bankieren. Je betaalt hiermee eenvoudig in je eigen bankomgeving, waar de betalingen direct worden verwerkt. 

 

7. Maestro > doorberekende betaalkosten bedragen 2% van het aankoopbedrag

Maestro is de meest gebruikte debetkaart en een product van MasterCard. De betaalmethode wordt in heel Europa geaccepteerd en in andere landen wereldwijd. Het betaalde bedrag wordt direct verrekend op de rekening van de consument.

 

8. Betalen na Ontvangst > via MultiFactor - alleen voor Nederlandse bankrekeninghouders

MultiFactor voert voor De Groene Knoop het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaalverzoek van MultiFactor via e-mail ontvangt om de gekochte producten te betalen. Betaal je voor de eerste keer via MultiFactor, dan kun je bij De Groene Knoop na ontvangst, betalen voor een maximaal bedrag van €150,-. Ter goedkeuring van je verzoek achteraf te betalen voert MultiFactor een gegevenscontrole uit. MultiFactor hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht je verzoek tot achteraf betalen onverhoopt niet geautoriseerd worden, dan kun je je bestelling natuurlijk ook nog betalen met een andere betaalmethode. Bij vragen kun je altijd contact opnemen met MultiFactor via telefoonnummer 020-8500533 of per e-mail: [email protected].

 

Overboeking - overschrijving binnen- en buiten Nederland

Mocht je telefonisch een bestelling plaatsen, dan is het ook altijd mogelijk om je aankoopbedrag handmatig over te maken. Onze rekeninggegevens zijn als volgt:

Bank:   TRIODOS BANK 

t.n.v. : DE GROENE KNOOP te MECHELEN

IBAN :  NL66 TRIO 0784 8135 31

BIC :    TRIONL2U                                                                                                                                                                                                                                  

Heb je nog vragen ten aanzien van bovenstaande informatie, laat het ons weten, we helpen je graag verder en komen altijd samen tot een passende oplossing bij problemen. 

 

} }
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Bestel eenvoudig online!
GRATIS verzending vanaf > €75,-
Eenvoudig ruilen & retourneren
Bezoek ook onze sfeervolle winkel in Mechelen!