Bestel eenvoudig online!
GRATIS verzending vanaf > €75,-
Binnen 1-2 werkdagen verstuurd
Bezoek ook onze mooie winkel in Mechelen (z-L)

Verzenden & retourneren

VERZENDEN

Wanneer het aankoopbedrag van je bestelling hoger dan € 75,-, dan is verzending -gratis- binnen Nederland.

Bij bestellingen lager dan € 75,- binnen Nederland is je eigen bijdrage aan het verzenden van het pakket € 3,95. Past je bestelling in een brievenbus-pakketje dan bedraagt de bijdrage €2,95.

Binnen Nederland worden onze pakketjes verstuurd via PostNL. Zij streven ernaar om je bestelling binnen 1 werkdag (maandag t/m zaterdag m.u.v. zon- en feestdagen) af te leveren tussen 09.00 – 21.00 uur*.

Is er onverhoopt niemand aanwezig, dan ontvang je een briefje in de bus waarop vermeld staat dat het pakket de eerst volgende dag (m.u.v. zon- en feestdagen) zal worden aangeboden, indien je deze dag ook niet aanwezig bent kun je een andere afleverdatum kiezen of aangeven dat je het pakket wilt ophalen bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt. Is er bij de tweede leverpoging niemand aanwezig die je pakket in ontvangst kan nemen, dan zal PostNL je pakket onderbrengen bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt. Hier kun je dan zelf je pakket afhalen binnen 3 weken.

 

Bezorgservice België:

De levering van bestellingen naar België neemt PostNL voor haar rekening. Normaal gesproken geldt bezorging binnen 2-3 werkdagen (maandag t/m vrijdag m.u.v. feestdagen) tussen 09.00 - 18.00 uur. Is er onverhoopt niemand aanwezig dan wordt je bestelling afgegeven bij een PostNL-punt in je buurt, waar je het pakketje binnen een gestelde termijn kan afhalen.  

De eigen bijdrage voor verzending naar België bedraagt € 5,95.

 

Verpakking

Je bestelling wordt zorgvuldig en met aandacht en liefde ingepakt en verstuurd. Ook hier speelt eco-vriendelijkheid vanzelfsprekend een grote rol. Alle gebruikte materialen; vloeipapier, vulmateriaal, kartonnen dozen, papier, etiketten en papieren verpakkingstape, zijn gerecycled en/of recyclebaar.

Uit milieuoogpunt hergebruiken we verpakkingsdozen zoveel als mogelijk, hierdoor kan het weleens voorkomen dat de verpakking soms niet 'perfect' is qua uiterlijk of formaat.

Omdat we je zeer waarderen als klant en als dank voor je aankoop, ontvang je een kleine attentie bij je bestelling...met een Chocolate Makers chocolade mini* of een zakje Yogi thee vrolijken we je bestelling graag op! *mocht je vegan eten, gelieve dit even kort aan te geven in het 'opmerkingenveld' van je bestellingen, we houden hier graag rekening mee en kunnen de keuze voor je attentie aanpassen > puur chocolade i.p.v. melk- of een teabag.

 

RETOURNEREN

Het kan natuurlijk gebeuren dat je aankoop toch niet helemaal is wat je er van verwacht had. Geen nood, retourneren is bij DEGROENEKNOOP.NL geen probleem.

Voor al onze online verkopen geldt: niet goed = geld terug. 

Het is toegestaan om een artikel terug te sturen, als dat om welke reden dan ook niet bevalt. Retourneren kan binnen twee weken na aankoopdatum. Als dat om welke reden dan ook niet binnen die termijn mogelijk is, neem dan contact met ons op via [email protected]  zodat een andere regeling kan worden getroffen.

Creditering is inclusief in rekening gebrachte bezorgkosten en vindt uiterlijk binnen 5 werkdagen na ontvangst retourzending plaats. De verzendkosten voor het retourneren van een artikel zijn gedeeltelijk voor eigen rekening. Via het RETOURLABEL -dat middels een link is toegevoegd is aan de verzendbevestiging van je bestelling- bedraagt de bijdrage voor het verzenden van een retourpakket €3,95, de overige kosten zijn voor rekening van De Groene Knoop. Mocht je aankoop via brievenbus-post verstuurd kunnen worden dan zijn de kosten voor retourzending voor eigen rekening.

 

De maat is niet helemaal goed, kan ik een artikel omruilen?

Wil je een artikel ruilen voor een andere maat en/of kleur? Geen enkel probleem, neem dan graag contact met ons op, zodat wij het artikel in de gewenste maat/kleur voor jou kunnen reserveren. Omruilingen binnen Nederland, België en Duitsland worden gratis verzonden. Voor overige landen zijn wij helaas genoodzaakt een bijdrage in Priority verzending in rekening te brengen. De verzendkosten voor het retourneren van een omgeruild artikel zijn voor eigen rekening.

Let wel: Artikelen die zijn gedragen, gewassen of beschadigd kunnen niet worden teruggenomen. 

 

Wij stellen het op prijs wanneer je vooraf meldt dat je een artikel wilt retourneren of ruilen. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst via e-mail: [email protected] o.v.v. je bestelnummer. Op die manier weten we dat je pakketje onderweg is en kunnen we de afhandeling ervan monitoren.

 

Voorwaarden:

Voor retouren / ruilingen komen uitsluitend artikelen in aanmerking:

  • welke binnen 14 dagen na ontvangst zijn geretourneerd;
  • welke zijn voorzien van een aangehecht label/indien van toepassing in originele onbeschadigde verpakking;
  • welke ongedragen / ongewassen zijn;
  • schoenen zonder draagsporen en in originele doos die niet als verzend doos gebruikt dient te worden, aldus zonder plakband, stickers en onbeschreven;
  • pakket voldoende gefrankeerd.

Kleding en schoenen mogen uiteraard binnenshuis gepast worden, echter niet gedragen. Bewaar onze artikelen svp niet in rokerige ruimtes, in de keuken of in de nabijheid van huisdieren. Kleding die niet fris meer ruikt, of netjes uitziet kunnen- en zullen wij uiteraard niet meer aanbieden aan onze klanten.

 

Naar welk adres kan ik mijn bestelling retour sturen?

Meld je retour/ruiling vooraf aan via [email protected].  

Nederlandse en Belgische klanten kunnen het pakket retourneren naar:

De Groene Knoop
Hoofdstraat 61A

6281 BB MECHELEN

 

Niet Goed = Geld Terug

Zodra je bestelling in goede orde is ontvangen, doen we je de creditfactuur van je aankoop digitaal, per e-mail toekomen. Je aankoopbedrag wordt vervolgens per ommegaande -uiterlijk binnen 14 dagen- retour geboekt.

Waarbij volgens de Algemene Voorwaarden officieel geldt; De Groene Knoop vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt( moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen. Meer informatie vind je hierover in onze Algemene Voorwaarden.

 

Andere vragen of onduidelijkheden?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij helpen je graag!

 

 

 

 

 

 

} }
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Bestel eenvoudig online!
GRATIS verzending vanaf > €75,-
Binnen 1-2 werkdagen verstuurd
Bezoek ook onze mooie winkel in Mechelen (z-L)