Over ons: trendy biologische mode

 

Even voorstellen: ik ben Astrid Deckers-Schreijen (41), eigenaresse van (web)winkel De Groene Knoop. Graag deel ik mijn passie voor trendy biologische mode, tassen & accessoires met jou.

Overtuigd van de noodzakelijkheid én de kracht van ecovriendelijke producten, is eco kleding voor mij een logische keuze. Van de herkomst van voedsel; vlees en groenten is bijna een ieder zich tegenwoordig bewust. Van de herkomst van onze kleding nog niet zo zeer.

Aan déze bewustwording lever ik graag een bijdrage. Na een intensieve periode van research en voorbereiding heb ik in 2010, ingegeven door passie, plezier en overtuiging, de virtuele deuren van degroeneknoop.nl geopend. Hierop volgde in augustus 2011, met onontbeerlijke hulp van familie en vrienden, de opening van de 'stenen' winkel in Eys, Zuid Limburg.

De Groene Knoop is het resultaat van mijn persoonlijke interesse in een eerlijke, biologische & duurzame levensstijl en ik ben iedere dag nog blij dat ik destijds de stoute (eco)schoenen heb aangetrokken. Een hele uitdaging! Maar ik ben ook ongelofelijk trots.

De Groene Knoop biedt je trendy biologische mode, mooi voor mens en milieu!

Heb je nog vragen, of wil je iets met me delen, mail me gerust!

Ecovriendelijke groetjes,
Astrid