Bestel eenvoudig online!
GRATIS verzending vanaf > €75,-
Binnen 1-2 werkdagen verstuurd
Bezoek ook onze mooie winkel in Mechelen (z-L)

ONLY NATURAL

ONLY NATURAL •• papier pulp bal set van 4

Deze bijzondere kerstballen zijn gemaakt van textielafval ui..
€11,95

Over ONLY NATURAL:

Even voorstellen; wij zijn Ciska Jansen en George Oud, eigenaren van Only Natural en worden ondersteund door een team van gemotiveerde werknemers.

Ons bedrijf is ontstaan na een reis naar India op zoek naar mooi papier om gedichten op te drukken.  In Nederland bleek een markt voor de handgeschepte papierwaren te zijn en zo is ons bedrijf in 1983 begonnen op kleine schaal te importeren. Inmiddels is het productassortiment enorm uitgebreid; van woonaccessoires tot klein meubelen en kerstdecoraties.

India is al 37 jaar ons tweede thuis. In de loop der jaren hebben wij met onze producenten in India een duurzame relatie opgebouwd.

Wij zien toe op een eerlijke beloning voor de werknemers en goede arbeidsomstandigheden. Ons uitgangspunt is dat de kinderen in India naar school gaan en dat er geen kinderuitbuiting plaats vindt in de fabrieken waar wij mee samenwerken. Wij maken geen gebruik van tussenpersonen maar werken rechtstreeks met de producenten van onze producten. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijk contact met onze leveranciers.

Tegenwoordig is er veel aandacht voor  duurzaam en milieubewust produceren maar voor ons is dat  vanaf het begin van ons bedrijf een belangrijke pijler.  We maken producten van oud papier (recyclen), maar ook van reststoffen uit de mode-industrie (upcyclen). Met de stoffen uit de mode-industrie maken wij paperpulp waarvan we onze bijzondere papiermaché kersthangers en decoraties  maken.

Het is onze passie om eigentijdse producten en verpakkingen te ontwerpen op een zo natuurlijk mogelijke wijze met lokale technieken en materialen

Lees meer
Lees minder
} }
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Bestel eenvoudig online!
GRATIS verzending vanaf > €75,-
Binnen 1-2 werkdagen verstuurd
Bezoek ook onze mooie winkel in Mechelen (z-L)