Bestel eenvoudig online!
GRATIS verzending vanaf > €75,-
Binnen 1-2 werkdagen verstuurd
Bezoek ook onze mooie winkel in Mechelen (z-L)

RELAXOUND

RELAXOUND •• lakeside box

Onze Relaxound LAKESIDEBOX tovert korte momenten van ontspan..
€59,00

Wie is Relaxound?

Relaxound is een Duits bedrijf dat zich richt op het creëren van geluiden die je helpen ontspannen, relaxen en genieten. Relaxound gelooft dat geluid een krachtig middel is om je stemming, je gezondheid en je welzijn te verbeteren. Daarom ontwikkelt Relaxound producten die natuurlijke geluiden nabootsen, zoals het fluiten van vogels, het ruisen van de zee of het kabbelen van een beekje. Met Relaxound haal je de natuur in huis!

 

De missie van Relaxound

Relaxound heeft als missie om mensen te helpen ontsnappen aan de stress en het lawaai van het dagelijkse leven. Relaxound wil mensen inspireren om meer aandacht te besteden aan hun zintuigen, vooral hun gehoor. Relaxound wil mensen laten ervaren hoe rustgevend en helend de geluiden van de natuur kunnen zijn. Relaxound wil ook bijdragen aan een duurzamere wereld, door producten te maken die energiezuinig, recyclebaar en milieuvriendelijk zijn.

 

Het assortiment van Relaxound

Relaxound heeft verschillende producten in haar assortiment, die allemaal een unieke geluidsbeleving bieden. Een van de populairste producten is de Birdybox, een klein apparaatje dat 20 seconden lang het geluid van vogels laat horen. De Birdybox heeft een bewegingssensor die reageert op je aanwezigheid. Als je langsloopt, hoor je een vrolijk gefluit dat je doet denken aan een zonnige lentedag. De Birdybox is ideaal om je huis of kantoor op te fleuren met een vleugje natuur.

Een ander product van Relaxound is de Zwitscherbox, een variant op de Birdybox die je twee minuten lang trakteert op de geluiden van het Zwarte Woud. De Zwitscherbox is overal te plaatsen en is bovendien voorzien van een handig ophangsysteem om hem aan de muur te bevestigen. De Zwitscherbox laat het geluid van vogels horen als je er langs loopt en schakelt zichzelf uit na twee minuten. Zo kun je bijvoorbeeld genieten van een ontspannen douche of bad met het gevoel dat je in een bos bent.

Voor de liefhebbers van de zee heeft Relaxound de Ocean Box, een apparaatje dat het geluid van golven laat horen. De Ocean Box laat 100 seconden lang van zich horen; meer dan genoeg om je in gedachte naar het strand te brengen en heerlijk tot rust te komen. De Ocean Box is ook geschikt voor meditatie, yoga of andere activiteiten die om stilte en concentratie vragen.

Tot slot heeft Relaxound de Lakeside Box, een apparaatje dat het geluid van een meer laat horen. De Lakeside Box is perfect om je slaapkamer om te toveren tot een oase van rust.

 

De Groene Knoop en Relaxound

De Groene Knoop is trots op haar Relaxound assortiment, dat helemaal past bij onze visie op een duurzame lifestyle. Met Relaxound kun je niet alleen genieten van natuurlijke geluiden, maar ook bijdragen aan een beter milieu. De producten van Relaxound zijn gemaakt van hout uit duurzaam beheerde bossen, en werken op batterijen die lang meegaan en makkelijk te vervangen zijn. Bovendien zijn de producten van Relaxound eenvoudig te bedienen en te onderhouden, waardoor ze lang mee kunnen gaan.

Ben je benieuwd naar het Relaxound assortiment? Neem dan snel een kijkje op onze webshop of kom langs in onze winkel. Je zult versteld staan van de effecten die deze geluidsapparaten hebben op je humeur, je energie en je slaap. Met Relaxound haal je meer uit je dag, en meer uit je nacht!

Lees meer
Lees minder
} }
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Bestel eenvoudig online!
GRATIS verzending vanaf > €75,-
Binnen 1-2 werkdagen verstuurd
Bezoek ook onze mooie winkel in Mechelen (z-L)