Bestel eenvoudig online!
GRATIS verzending vanaf > €75,-
Eenvoudig ruilen & retourneren
Bezoek ook onze sfeervolle winkel in Mechelen!

Speick

Speick •• Scheercreme Active

Natuurlijk crèmende scheerschuim. Voor een zachte scheerbeu..
€5,79

Speick •• Men Active Douchegel | Hair en Body

Vitaliserende frisheid - voor haar en lichaam. Geeft langdur..
€7,29

Het begint allemaal met een revolutionair idee

Sommige ideeën zijn vandaag de dag nog net zo relevant als toen ze 95 jaar geleden werden bedacht. In 1928 was Walter Rau, de zoon van het in Stuttgart gevestigde familiebedrijf Vereinigte Seifenfabriken, vastbesloten om de unieke eigenschappen van de Speick-plant te gebruiken - voor een zachte, natuurlijke zeep voor de lichaamsverzorging. In die tijd was de zalmkleurige zeep met de karakteristieke geur en het actieve bestanddeel van de Speick-plant een cosmetische revolutie - tenslotte was dit de eerste zeep die zachte, helende lichaamsverzorging stimuleerde in plaats van alleen reiniging.

Fascinerende eigenschappen van de Speick plant
Walter Rau was verbaasd over de bijzondere eigenschappen die al in oude overleveringen aan de Speick plant werden toegeschreven. De mensen waardeerden de kalmerende en tegelijkertijd verkwikkende werking van de Speick plant al in vroegere eeuwen.

Walter Rau wilde opnieuw gebruik maken van deze waardevolle eigenschappen en deed dat met verstrekkende gevolgen. In de loop der jaren kwamen er naast de originele, legendarische Speick zeep nog talrijke andere Speick Naturkosmetik producten bij, waaronder verzorgingsseries voor gezicht, lichaam, haar en lippen. Nu leeft dit revolutionaire idee voort in elk Speick product.

Maar wat onze oprichter in de jaren 1920 niet had kunnen voorspellen: het idee van natuurlijke cosmetica is nu relevanter dan ooit - en vormt de basis van het unieke succesverhaal van het Speick Naturkosmetik familiebedrijf, dat nu in de derde en vierde generatie is.

 

Lees meer
Lees minder
} }
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Bestel eenvoudig online!
GRATIS verzending vanaf > €75,-
Eenvoudig ruilen & retourneren
Bezoek ook onze sfeervolle winkel in Mechelen!